Ο Ντομινίκ Ουίλκινς έρχεται ξανά στην Ελλάδα - Που θα βρίσκεται από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου (vids)© Sportal.gr

Την πρώτη φορά που πάτησε τα χώματα της Ελλάδας ήταν στις 1 Οκτωβρίου του 1995. Και ήρθε απευθείας από το ΝΒΑ για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ντομινίκ Ουίλκινς είναι ένας από τους κορυφαίος Αμερικανούς που έπαιξαν ποτέ στην Ευρώπη και μάλιστα με την πράσινη φανέλα κατέκτησε την Euroleague το 1996.

Το καλοκαίρι του 2024 ο 64χρονος Human Highlight Film (όπως ήταν το μακροσκελές προσωνύμιό του), ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες στην ιστορία θα επιστρέψει στη χώρα μας, αυτή τη φορά ως καλεσμένος του NBA Basketball School που διοργανώνεται στην Πύλο της Μεσσηνίας και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Costa Navarino.

Από τις 23 μέχρι τις 26 Ιουνίου ο Ουίλκινς θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα, ενώ ένας ακόμα πρώην NBAer, o Μάικλ Μπράντλεϊ, θα λάβει μέρος στο camp και μάλιστα ως διευθυντής του, από τις 30 Ιουνίου έως της 17 Αυγούστου.

Στο NBA Basketball School μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 6-18 ετών, αλλά και ενήλικοι αθλητές, ενώ υπάρχουν διάφορα πακέτα για όλα τα... πορτοφόλια. Οι επιλογές ξεκινούν για τους ανήλικους από το τριήμερο αθλητικό σεμινάριο που κοστίζει 330 ευρώ, ενώ το πλήρες επταήμερο πακέτο κοστίζει 620 ευρώ. Για τους 18+ κάθε μέρα συμμετοχής τους στις δράσεις κοστίζει 60 ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ.